SÖTNOS

Idag har jag tagit de lugnt. Spelade med världens mest underbara kille till kl.01.30. Kanske lite väl länge men det va skit kul iaf =) Känner mig J*VLIGT trött nu men ska nog inte spela lika länge ikväll, hoppas jag.
Imorron måste jag ta hand om mina syskon och min pappa eftersom att dom e sjuka =( Inte roligt, då måste jag städa, laga mat och ta hand om Mojje alldeles själv...

Aja hörs imorron <3


Tänk på vad du gör innan du gör något

Har precis skrivit klart "Boken om mig" som ska in på livskunskapen. Hoppas att det blir bra. Fick tillbaka historiaprovet idag, fick ett C! Fy f*n va glad jag blev när jag såg det =) Saknar sommaren skit mycket nu asså, hatar vintern! Jag blir bara sjuk under vintern... Snart har vi sportlov föresten! Gud va sköönt det ska bli <33
Men nu ska jag ta e lugnt så jag orkar gå i skolan imorron =)


Min dag<3

Idag har jag bara pluggat hela dagen! Fy f*n va tråkigt, men det måste göras om man vill få bra betyg. Har det sista provet imorron,Spanska. Hoppas det går bra! Vill få mitt första A nångon också. Hoppas att det är i spanskan jag får det.
Snart är det lov! Längtar skit mycket! Då kan man sova hur länge man vill utan att någon förälder stör en. Det ända jobbiga är att jag måste laga mat åt mina små syskon. Det brukar oftas bli korv med makaroner eller hamburgare. Nästa helg så kommer jag få vara ensam eftersom att resten av min familj kommer åka till husvagnsmässan medans jag är hemma med Mojje. Funderar på att fråga nån vän om hon har lust att vara hemma med mig. Innan jag slutar måste jag berätta att igår fick jag äntligen prata med Alexanra igen. Vi hade jätte mycket att prata om, saker som har hänt som man inte kan ta med någon annan.
Nu ska jag plugga lite mer!


En bild på mig och mina älskade kusiner<3


PROV

Just nu har jag onödigt mycket prov! Imorgon har jag Musikprov i Bluesen, på torsdag har jag sv prov ch so-uppsats. Har inte mycket fritid just nu men snart är det ju lov. Vet inte rikigt vad jag ska skriva om så ni får gärna kommentera vad ni vill läsa om! =)



Älskar dig!<333


RSS 2.0